Réaksi Rayson nuju Perang Dagang Sino-AS

2018/12/01
Warta

Rayson Mattress-Raysons Reaction Towards Sino-us Trade War - Rayson Spring Mattress M


Dina Maret 22nd, Présidén AS Donald Trump nandatanganan memorandum présidén ngalawan "agresi ékonomi Cina" di White House. Numutkeun kana hasil saméméhna"301 panalungtikan", barang badag skala diimpor ti Cina ka AS kedah ditagihkeun kanggo tarif anu langkung luhur, memorandum ieu ogé ngawatesan usaha Cina' investasi dina Amérika Sarikat. Saprak harita, frictions dagang Sino-AS geus dipicu sarta terus escalated, nu geus miboga dampak signifikan dina ékonomi internasional.

busa kasur sareng kasur spring mangrupikeun produk utama Rayson, sareng kasur milik kategori parabot keur sare dina daptar tarif anyar AS, sanajan jumlah urang konsumén Amérika teu badag, tapi sadayana badag konsumén, jadi gesekan dagang ieu geus miboga dampak nu tangtu dina urang.

Sanajan kitu, bertentangan sareng ekspektasi pangurangan pesenan kusabab paningkatan dina tarif, sababaraha konsumén AS anu nempatkeun leuwih pesenan taun ti dina taun saméméhna sabab hariwang yén tariffs bakal neruskeun naek taun hareup, ngarah stockpiling payun waktu pikeun nyiapkeun parobahan dina lingkungan pasar. Konsumén di Amérika Serikat ceuk maranéhanana éta pasti naha maranéhna bakal neruskeun nempatkeun pesenan salajengna sataun atawa ngurangan pesenan.

Sanajan Rayson teu acan ngalaman karugian badag dina perang dagang ieu jadi jauh, dina urutan mun hadé Cope jeung pasar internasional ngarobah gancang, urang kudu nyandak ukuran aktip pikeun transformasi jeung saluyukeun, innovate jeung ningkatkeun.

Salian ti éta Amérika Sarikat, pasar utama Rayson urang kaasup Éropa, Australia, éta Wétan Tengah, Asia Tenggara jeung wewengkon séjén. Dina mangsa nu bakal datang, urang bakal janten langkung kabuka pikeun ngalegaan sareng ngalegaan pamasaran urang. Pikeun tujuan ieu, urang gaduh aktip milu dina rupa-rupa fairs dagang internasional skala badag sarta strived pikeun gawé babarengan jeung mitra bisnis ti sakuliah éta dunya. Dina waktos anu sami, urang ogé nyetél Grup Penjualan énggal pikeun direkrut salesman multibasa, dilegakeun tim jualan na ningkatkeun bisnis kamampuhan.

Di jaman Internet, loba pausahaan anu leuwih condong kana néangan barang ngaliwatan Internét, ku kituna maranéhna bisa ngahubungan pabrik tur meunangkeun éta inpormasi anu aranjeunna peryogikeun langsung. General manajer Rayson urang Pak Deng mindeng nyebutkeun yen lamun Don't nangkeup internét, anjeun bakal dikumbah kaluar ku waktosna gancang. Jadi pamasaran online geus salawasna geus fokus urang. Urang parantos ngaluncurkeun sababaraha situs wéb sareng gabung ka Alibaba sareng perdagangan anu sanés platform. platform ieu geus mawa kami angka nu gede ngarupakeun inquiries kualitas luhur, loba pesenan langsung traded ngaliwatan jaringan.

Rayson nyaéta perusahaan berorientasi ékspor has, sareng tingkat ékspor bonnell na spring kasur, saku spring kasur, kontinyu spring kasur, geus tetep luhur 90% salila sababaraha taun. Salaku ékonomi badag, Cina's paménta naek sareng kualitas kahirupan anu ningkat, janten taun ieu urang ogé dilebetkeun pasar domestik kana perencanaan. Nuturkeun trend balanja domestik, Tmall toko andalannya Rayson Kasur éta dibuka, sarta kasur digulung ieu husus dirancang pikeun e-commerce. kasur ieu pohara populér di imah jeung di mancanagara. Kasur Rayson Pameran Center, nu diwangun ku parusahaan jeung total a investasi leuwih ti 3 juta RMB, ieu réngsé sarta nempatkeun kana pamakéan di Maret taun ieu. Aula Pameran leuwih ti 1.200 méter pasagi tiasa nembongkeun 100 kasur dina waktos anu sareng. Konsumén bisa ngalaman kahiji, lajeng meuli, sarta ieu greatly ngaronjatkeun kapuasan nu. 

Sino-AS gesekan dagang téh undoubtedly krisis keur loba perdagangan asing usaha, tapi Rayson bakal aktip ngabales tantangan, balikkeun nu kasusah kana kasempetan, sarta terus nulis legenda. Kualitas Rayson, Kapercayaan Dunya! Rayson daék gawé bareng sareng para nasabah ti sakumna dunya pikeun ngawangun masa depan anu langkung cerah!

Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese